Информация за нас

Магазин Славекс Основна дейност на "СЛАВЕКС"  ЕООД е търговия на едро и дребно с хран. и промишлени стоки,разносна търговия. Продажбата на стоки на едро е съчетана с безплатен транспорт до клиента.Търговията на дребно се осъществява чрез четири собствени търг. обекта като има закупен терен и проект за изграждане на пети търг. обект.
„Славекс” ЕООД е основана през 1991г. в гр. Ямбол от инж. Слави Славов. В момента Славекс -ЕООД търгува с над 15 000 артикула.
Фирмата работи с повечето големи производители и основни вносители на хран.и промишлени стоки,затова има възможност да подържа постоянно ниски цени.Първостепенна и основна задача на персонала на СЛАВЕКС -ЕООД е културното и вежливо обслужване на всички клиети и продажбата на храни и стоки от най-високо качество,защото ние искаме да Ви запазим и нашите търг.обекти да станат Ваше любимо място за пазаруване.Предпочитаме да работим с български производители, защото България ни е много мила.
Славекс-ЕООД е една от първите фирми в гр. Ямбол, която разви разносната търговия в града и Ямболски окръг. В момента извършва разносна търговия в градовете Ямбол, Елхово, Стралджа, Тополовград, Болярово, Сунгурларе и в съответните общини, по предварително дадена заявка.
Търговията на дребно се извършва в един супермаркет от 500кв.м. и три минимаркета, всеки от по 100кв. м. В супермаркет „Славекс” има изграден щанд за диетични и диабетични храни, за прясно приготвена храна, тук може да се даде заявка за приготвяне на определена храна за конкретна дата. Супермаркета разполага с щанд от 100кв.м за домашни потреби, подаръци и парфюмерия. В същата сграда фирмата отдава под наем помещения за "плод и зеленчук" и месарски магазин.През 2012г. ще бъде открит и петият магазин от веригата с площ от 350 кв.м

Във всички магазини от веригата, разплащането може да става с всички дебитни и кредитни карти и всички видове ваучери за храна и подаръци!