За нас

Основна дейност на "СЛАВЕКС" ЕООД е търговия на едро и дребно с хран. и промишлени стоки, разносна търговия. Продажбата на стоки на едро е съчетана с безплатен транспорт до клиента. Търговията на дребно се осъществява чрез четири собствени търг. обекта като има закупен терен и проект за изграждане на пети търг. обект.

"Славекс" ЕООД е основана през 1991г. в гр. Ямбол от инж. Слави Славов. В момента "Славекс" ЕООД търгува с над 15 000 артикула.

Фирмата работи с повечето големи производители и основни вносители на хран.и промишлени стоки, затова има възможност да подържа постоянно ниски цени. Първостепенна и основна задача на персонала на СЛАВЕКС - ЕООД е културното и вежливо обслужване на всички клиети и продажбата на храни и стоки от най-високо качество, защото ние искаме да Ви запазим и нашите търг. обекти да станат Ваше любимо място за пазаруване. Предпочитаме да работим с български производители, защото България ни е много мила.

"Славекс" ЕООД е една от първите фирми в гр. Ямбол, която разви разносната търговия в града и Ямболски окръг. В момента извършва разносна търговия в градовете Ямбол, Елхово, Стралджа, Тополовград, Болярово, Сунгурларе и в съответните общини, по предварително дадена заявка. Търговията на дребно се извършва в един супермаркет от 500кв.м. и три минимаркета, всеки от по 100кв. м. В супермаркет „Славекс” има изграден щанд за диетични и диабетични храни, за прясно приготвена храна, тук може да се даде заявка за приготвяне на определена храна за конкретна дата. Супермаркета разполага с щанд от 100 кв.м за домашни потреби, подаръци и парфюмерия. В същата сграда фирмата отдава под наем помещения за "плод и зеленчук" и месарски магазин. През 2012г. ще бъде открит и петият магазин от веригата с площ от 350 кв.м.

Във всички магазини от веригата, разплащането може да става с всички дебитни и кредитни карти и всички видове ваучери за храна и подаръци!